maandag 28 april 2014

Lichte maaltijd

Tijd om eens een lekker recept te delen, eentje waarvan Eega en ik smullen. Heel eenvoudig, snel klaar en ook licht! Voor vier personen:

4 kipfilets
400 gram sperziebonen
klein potje doperwten
500 gram kapucijners
gebakken uitjes (kant-en-klaar)
kruiden voor kip tandoori
zout 
peper

Kook de sperziebonen en de doperwten beetgaar in water met zout in een onafgedekte pan. Laat ze uitlekken en houd ze warm. Snij de kipfilets in stukjes. Rol deze stukjes door de kruiden en bestrooi ze licht met zout en peper. Bak ze in een hete koekenpan goudbruin. Breng de kapucijners aan de kook, laat ze uitlekken en spoel ze af. Voeg deze bij de sperziebonen en doperwten. Verdeel de groenten over de borden, voeg de gebakken uitjes toe en leg de kippenstukjes erbij. Serveer dit gerecht warm.

Zo lekker!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten