maandag 30 september 2013

En opnieuw beginnen

Wat kan men het druk hebben, gewoon met de dagelijkse dingen maar ook met zichzelf. Mijn baan is nu verspreid over 4 dagen en ik kan verzekeren dat dat uitstekend bevalt. Het is vrij druk, dus vaak duurt mijn werkdag iets langer dan gepland maar ik probeer zeker mijn rust te pakken. Ik moet wel, want anders zou ik niets van alles geleerd hebben. Ik doe mijn werk momenteel met veel plezier en ik heb heerlijk positieve collega's. Het voelt allemaal goed en ik voel steeds meer dat de stap die ik voor een paar jaar terug gedaan heb een goede is geweest. Ik kwijnde weg! Ik zit er nog van te kijken hoe iemand zichzelf zo weg kan laten kwijnen als ik gedaan heb. Is het de zekerheid van het maandelijks inkomen? Ik heb geen idee, maar ik weet wel dat als je werk je niet meer gelukkig maakt je weg moet! Niets is belangrijker dan je eigen geluk en welzijn! En dat hangt samen met je gezondheid!
Ik merk wel door de drukte en mijn moeheid dat ik weer meer ga snoepen. Een koekje hier, een snoepje daar en ook een candybar sla ik zeker niet af. Eega en ik eten weer wat sneller 'makkelijk' dus helaas de vitamines van de groenten schieten er ook wel eens bij in. Hoe komt dat toch? Waarom grijp ik eerder naar suiker en vettigheid dan naar een lekkere appel. Die vind ik ook enorm lekker! En bij een appel heb ik vaak aan één genoeg!
Deze week heb ik gelukkig weer een afspraak bij Fysio. De receptie-dame adviseerde me om weer even een verkorte intake te doen omdat het toch alweer een tijdje geleden is dat Fysio en ik elkaar zagen. En omdat ik niet meer op de avond kan trainen wanneer Fysio werkt. Die avond ga ik heel andere leuke dingen doen! Eega en ik gaan namelijk op dansles!! Samen bewegen! En samen lol maken! Ik heb er zo'n zin in!
Woensdag dansen, vrijdags en soms donderdags zwemmen en dan maandags fitness! En maandag is net de dag dat Fysio niet werkt. Hij heeft mij eerder om mijn doelen gevraagd, ik denk dat ik de komende dagen hier eens goed over na ga denken. Ik ga een doel stellen. Hoe ik het voor elkaar moet gaan krijgen, ik heb geen idee. Hoe ik een haalbaar doel kan vaststellen weet ik nog minder. Het enige wat ik wel weet is dat ik weer van mijn snoepbuien af moet! En dat gaat zeker gebeuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten